Lanseta Black Cat Black Passion Long Ranger 3.30m 600g 2buc

Lanseta Black Cat Black Passion reprezinta alegerea ideala pentru pescutitul la somn datorita carbonului de calitate. Black Cat Black Passion este construita pe un blank robust fiind echipata cu inele de mare putere, mandrina este una tubulara iar manerul este construit din EVA.

Lanseta impresioneaza printr-un design robust de culoare negru-mat, cu actiune parabolica, fiind ideala in pescuitul la somn din barca dar si de pe mal.


Lanseta are un raport calitate/pret exceptional fiind disponibila pe 4 dimensiuni diferite. Toate cele 4 lungimi permit o greutate maxima de 600 grame la lansare.

Lungime: 3.30m
Lungime transport:169cm
Greutate: 689g
Actiune: Heavy
Putere:H
Putere aruncare: 600g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Black Cat Black Passion Long Ranger 3.30m 600g 2buc

  • 415,55 Lei
  • Fără TVA: 415,55 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete somn