Lanseta Bologneza Maver Grizzly 123 EVO, 6m
 Maver Grizzly 123 EVO, 6m  Grizzly 123 EVO este o lanseta polivalenta special creata pentru iubitorii pescuitului pe rauri in curent. Este o lanseta rigida, puternica, extrem de bine echilibrata, perfecta pentru pescuitul pe rauri la clean, mreana sau scobar.
Construita pe un blank din carbon cu insertii de fibre Nanolith, aceasta lanseta vine inelata manual  in Italia cu inele Fuji si suport de mulineta Alps.
Lungime: 6.00m
Numar tronsoane: 6
Lungime transport: 1.50m
Diametru: 28mm
Numar de inele: 7 Fuji
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Bologneza Maver Grizzly 123 EVO, 6m

  • 1.089,00 Lei
  • Fără TVA: 1.089,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete pescuit stationar, bolo&combo