Nou! Lanseta Carp Expert Max2 Match 4.20m 5-20g 3buc

Așteptările tot mai ridicate ale pescarilor și utilizarea echipamentelor până la extrem necesită articole de pescuit și mai puternice, adaptate maxim la situațiile date!

Pentru a satisface aceste cerințe, în cadrul mărcii Carp Expert a fost creată o serie excelentă de lansete, care, caracteristic pentru CXP, oferă calitate excepțională la un preț accesibil pentru toată lumea! Această familie de undițe poartă numele MAX.

Lansete match universale, cu un raport calitate-preț extrem de bun, continuă să se bucure de o popularitate enormă. Caracteristicile blank-ului din fibră de carbon, cu curbe frumoase, nu doar că sunt spectaculoase, dar conferă undiței proprietăți de aruncare și obosire a peștilor deosebit de avantajoase.

Cu versiunea MAX2, realizată din materiale întărite, pescuitul la crap devine posibil, permițând aruncarea precisă și la mare distanță a wagglere-lor mai grele.

Blank-ul care se întărește rapid în timpul obosirii peștelui epuizează mai repede forța crapilor mari, dar sensibilitatea acestuia permite în continuare utilizarea în siguranță a liderilor de cârlig mai subțiri.

MANDRINA CLASICA CU ȘURUB

Lanseta este echipată cu cel mai frecvent utilizat suport de mulinetă cu șurub. Popularitatea acestui tip folosit de decenii constă în simplitatea și construcția sa fiabilă. Pentru fixarea mulinetei, sunt folosite două fălci cu inserții din plastic capabile să prindă piciorul mulinetei, dintre care una poate fi strânsă cu o piuliță de mari dimensiuni.

INELE SIC UȘOARE

În timpul fabricației inelelor SIC, s-a putut folosi inserții de inele mai grațioase, mai subțiri și, nu în ultimul rând, semnificativ mai ușoare decât cele anterioare. Datorită proprietăților inegalabile ale carburii de siliciu, aceste inele ușurate cu inserții subțiri rezistă și ele la efectele de abraziune care apar în timpul aruncării și obosirii peștilor.

4.20m 5-20g

Lungime:4.20m
Lungime transport:147cm
Nr elemente:3
Greutate:232g
Putere lansare:5-20g


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Carp Expert Max2 Match 4.20m 5-20g 3buc

  • 246,72 Lei
  • Fără TVA: 246,72 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00