-5% Lanseta crap Trabucco Achab XP Boat 2.70m 200g
Serie de lansete de barca extrem de versatile pentru multe tipuri de pescuit, atat in apa dulce cat si mare. Blankul este puternic si progresiv datorita materialului folosit HVE (HIGH VOLUME EPOXY -FIBERS). Inelele S-SIC sunt rezistente la salinitate si la fire textile utilizate. Excelente la pescuitul din barca si la pescuitul in apropierea malului. O atenție deosebită a fost acordată structurii secțiunii de sus, construit prin divizarea structurii tubulare cu adaos de vârf solid din E-GLASS pentru a face lanseta foarte robusta dar in acelasi timp senzitiva.

    Lungime: 2.70m
    Numar tronsoane: 2
    Lungime transport: 144cm
    Blank: HVE
    Puterea de aruncare: 200g
    Inele: S-SIC Anti Corrosion
    Maner: Eva, split-handle.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta crap Trabucco Achab XP Boat 2.70m 200g

Oferta cu timp limitat
  • 125,00 Lei
  • 118,75 Lei
  • Fără TVA: 118,75 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete crap, pescuit la crap, pescuit la somn