Lanseta Daiwa Crosscast Traditional Carp 3.90m 3.50lbs 2seg

Seria Crosscast Traditional Carp cuprinde lansete cu design clasic si echipamente premium. Blank-ul din fibră de carbon HMC+ cu acțiune progresivă se încarcă perfect în timpul aruncării și absoarbe în siguranță șocurile în timpul drill-ului.

Inelele Seaguide TDG cu pastile ceramice sunt deosebit de ușoare și susțin acțiunea rapidă a lansetelor, permițând aruncări mai precise.

Mânerul premium din plută, fibra de carbon împletită și mandrina DPS de la Seaguide completează aspectul impecabil al lansetelor Crosscast Traditional Carp.

Blank-ul are rezerve mari de putere în secțiunea mânerului pentru a controla și exemplarele mari în timpul luptei și pentru a-l recupera în siguranță în plasă.

• Blank fibră de carbon HMC+®
• Mâner finisat plută premium
• Mandrină Seaguide® DPS
• Inele Seaguide® TDG

Variante:

3.90m / 3.50lbs
Lungime: 390 cm
Numar tronsoane: 2
Lungime tronsoane: 205 cm
Putere de aruncare: 3,5lbs
Numar inele: 6
Greutate: 365 g


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Daiwa Crosscast Traditional Carp 3.90m 3.50lbs 2seg

  • 786,96 Lei
  • Fără TVA: 786,96 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: lansete crap