Lanseta DAM Aqua X Boat 2.10m 200-350g

Seria Aqua-X oferă o gamă largă de lansete concepute special pentru pescuitul din barca. Experții noștri au ajustat cu atenție acțiunea fiecărui model, pentru a se asigura că și începătorii au lanseta potrivită in mâinile lor.

Construita pe un blank de fibră de sticlă extrem de robusta cu o acțiune foarte bună, un design modern și cu aspect proaspăt. Lansetele Aqua-X sunt alegerea perfectă pentru toți cei care caută lansete cu o valoare excelentă.

Blank puternic și durabil din fibra de sticlă
Mâner EVA
Inele puternice cu cadru negru

Lungime: 2.10m
Lungime transport: 1.10m
Greutate: 300g
Nr segmente:2
Putere aruncare:200-350g
Nr inele: 4+1

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta DAM Aqua X Boat 2.10m 200-350g

  • 121,98 Lei
  • Fără TVA: 121,98 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete pescuit din barca