Stoc Epuizat Lanseta Favorite Impulse IMP-732LS 2.2m 2-10g Extra Fast

Impulse este ultimul model de lanseta ultra light al producatorului de top Favorite, o lanseta care face parte din categoria Pro Series. Lnasetele din aceasta categorie sunt construite dupa numeroase teste si probe practice iar destinatia lor este arena concursurilor internationale.

La producerea modelului Impulse a luat parte activ Vladimir Vorotnyak, dublu campion national al Ucrainei si unul dintre cei mai buni pescari, pe plan mondial.

Lanseta a castigat cateva competitii de mare anvergura si s-a dovedit un adversar pe masura lansetelor japoneze de top.

*Lungime: 2.2m
*Putere: 2-10grame
*Actiune: Extra Fast
*Segmente: 2
*Lungime transport: 114cm
*Greutate: 98grame
*Mandrina: Fuji VSS

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Favorite Impulse IMP-732LS 2.2m 2-10g Extra Fast

  • 757,00 Lei
  • Fără TVA: 757,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete spinning