Lanseta Fox Horizon X3 Abbreviated Handle 3.90m 3.50lbs 2buc

Lanseta Fox Horizon X3 este construita pe un blank din carbon Ultra High Modulus, care contine nanofibre si rasina inter-laminara multidirectionala. Blank-ul prezinta de asemenea o folie de carbon cu tesatura 1K. Cu aceasta lanseta putem executa lanseuri de mare precizie la distante foarte mari. Recuperarea este foarte precisa iar actiunea in dril superba. Imbinarile ranforsate din carbon confera o rezistenta sporita la spigot.

    Lungime: 3.90m;
    Numar tronsoane: 2;
    Putere de aruncare: 3.50lbs;
    Modul de carbon Ultra High Modulus;
    Nanofibra multidirectionala;
    Rasina interlaminara;
    Folie de carbon cu tesatura 1K;
    Imbinari ranforsate de carbon;
    Numar inele: 6;
    Mandrina Fuji DPS de 18mm;
    Inel de plecare: 50mmSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Fox Horizon X3 Abbreviated Handle 3.90m 3.50lbs 2buc

  • 600,00 Lei
  • Fără TVA: 600,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete crap