Nou! Lanseta Graphiteleader FINEZZA Prototype 24GFINPS-782LML-HS 2.34m 1-10g 2buc

24GFINPS-782LML-HS+

Modelul 24GFINPS-782LML-HS+ este echipat cu „Hard Solid Tip Plus” și este conceput pentru a echilibra atât prinderea, cât și susținerea peștelui.

Este ideal pentru tehnici de pescuit precum Carolina rig și split-shot rig, și permite un control precis al mișcărilor datorită răspunsului vârfului solid din carbon de înaltă elasticitate.

Având o versatilitate ridicată, acest model este potrivit și pentru pescuitul cu jig-uri pana in 10-12g. „Hard Solid Tip Plus” utilizează vârful solid original Olimpic, realizat cu materialul Torayca® T1100G.

Evoluție până la infinit.

Un alt model de la Graphiteleader a trecut printr-o transformare anul acesta. Toate modelele Finezza Prototype sunt echipate cu un suport original pentru mulinetă din carbon, crescând sensibilitatea și reducând greutatea.

De asemenea, a fost adăugat materialul "Super Quattro Graphite Cross LV" și "Trading Card® T1100G" în locurile potrivite și metoda de producție "G-MAPS" pentru a produce blank-uri mai ușoare și mai rezistente.

Modelele cu vârf solid folosesc Trading Card® T1100G, obținând o rezistență și mai mare. Graphiteleader FINEZZA Prototype 24GFINPS a fost dezvoltat la un model cu specificații foarte ridicate, concurând cu cele mai înalte clase de lansete.

Modelele sunt echipate cu un suport original pentru mulinetă din carbon, dezvoltat în mod unic de Olympic. Modelele 722L-S și 722L-T folosesc „OP-01”, iar modelele 782LML-HS+ și 842ML-T folosesc „OP-02” cu sistem up-lock.

Acestea oferă sensibilitate ridicată și greutate redusă, permițând controlul precis al monturilor delicate.

Dezvoltare exclusivă Olympic

Suport original din carbon pentru mulinetă

Prin utilizarea carbonului termoplastic și a rășinii din nailon armat cu fibre scurte „Torayca® PA610”, am reușit să reducem greutatea și să creștem rigiditatea și sensibilitatea. PA610 + 30% carbon conferă caracteristici de înaltă rezistență și elasticitate. De asemenea, 60% din polimerul PA610 provine din plante, respectând obiectivele de dezvoltare durabilă (SDGs).

※„Torayca®” este o marcă înregistrată a companiei Toray Industries, Inc.

Comparativ cu produsele altor companii, necesită de 1,85 ori mai multă forță pentru a obține aceeași deformare, demonstrând caracteristici excelente de duritate ridicată.

Lungimea lansetei: 2,34m
Număr de secțiuni: 2
Lungime pliată: 119.7cm
Tipul mânerului: B
Diametru varf:0.7mm
Greutatea lansetei: 78g
Puterea lansetei: LML
Acțiune: Regular Fast
Greutatea nălucii: 1-10gSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Graphiteleader FINEZZA Prototype 24GFINPS-782LML-HS 2.34m 1-10g 2buc

  • 2.870,00 Lei
  • Fără TVA: 2.870,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00