Nou! Lanseta Sakura Fresh Sniper FSNS 632M 1.90m 5-20g 2seg

Lansetele Fresh Sniper fac parte dintre cele mai vândute din gama de lansete Sakura. Caracteristicile sale au fost îmbunătățite, în special în ceea ce privește greutatea și echipamentul, în comparație cu seriile anterioare.

Inelele negre din oțel inoxidabil cu armătură curbată, anti-încurcătură, și o dozare înțeleaptă a rășinii permit să se ofere o gama de lansete foarte confortabile în timpul pescuitului.

Lansetele Fresh Sniper oferă fiecăruia posibilitatea de a se echipa și de a pescui cu echipament conceput conform acelorași standarde de calitate ca și restul gamei noastre, având în același timp un preț competitiv.

Blank-urile lansetelor Fresh Sniper sunt realizate cu grijă din straturi de carbon de modul IM24T, care permit să se ofere o sensibilitate foarte bună și o robustețe remarcabilă fără a greva în mod excesiv blank-ul. Pe mâner, veți observa straturile de carbon încrucișate la un unghi de 45° care aduc un plus de rezistență și estetică acestor lansete.

Lanselele Fresh Sniper sunt echipate cu inele anti-încurcătură SiC, cu armătură curbată, care previn încurcarea firului în timpul aruncării și în condiții vântoase. Un avantaj serios la un raport calitate-preț foarte bun. Această serie Fresh Sniper este echipată cu componente de calitate: Inele anti-încurcătură și port-mulinet ergonomic.

FSNS 632 M

Această lansetă de spinning Fresh Sniper este un instrument polivalent de excepție, fiind lanseta all-around din gamă. Atât prin acțiunea sa, cât și prin categoria sa de putere, se oferă ca un adevărat cuțit elvețian.

Recomandată pentru manevrarea nălucilor de dimensiuni medii, această lansetă Fresh Sniper oferă posibilitatea de a practica confortabil majoritatea tehnicilor de căutare cu năluci moi (plumbate sau neplumbate) sau mici jigs din cauciuc de 5-7 g.

Dotată cu o rezervă bună de putere, această lansetă Fresh Sniper este mai mult decât suficientă pentru a înfrunta bibanii și lupii cu năluci ușoare. Ideală pentru folosirea în float-tube datorită manevrabilității și dimensiunilor reduse.

Inele: anti-încurcătură SiC

Ceramica SiC, sau carbura de siliciu, este al doilea material în clasamentul calității pentru construcția inelelor ceramice ale inelelor.

Rezistă perfect la frecarea firelor textile și a oricărui material utilizat pentru linii.

Armatura anti-încurcătură din oțel poliat este inoxidabilă și oferă o bună rezistență la coroziunea marină.

Mandrina: Ergonomic - Finisaj negru lucios

Lansele Fresh Sniper spinning sunt echipate cu mandrine ergonomice care asigură o prindere bună a mulinetei și garantează un confort mare în utilizare. Prinderea lansetei este precisă și vă permite să efectuați aruncări și manevre fără oboseală musculară.

maner: EVA de înaltă densitate

Compactă și foarte densă, spuma EVA folosită pe lansetele noastre asigură o prindere confortabilă în orice condiții climatice și transmite perfect mesajele vibratoare trimise de naluca dvs. sau de un pește care s-ar fi interesat de ea.

Carbone IM24T
Inele anti-încurcătură SiC
Port-mulinet ergonomic
Mâner ergonomic EVA de înaltă densitate
Husă din material textil Oxford

Denumire: FSNS 632 M
Lungime (picioare): 6’3″
Lungime (metri): 1,90
Putere: Medie (Medium)
Năluci (g): 5-20
Linie (lb): 4-12
Acțiune: Rapidă Normală (Regular Fast)
Număr de secțiuni: 2 egale
Dimensiune pliată (cm): 99
Greutate (g): 115
Inele: 9


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Sakura Fresh Sniper FSNS 632M 1.90m 5-20g 2seg

  • 244,89 Lei
  • Fără TVA: 244,89 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00