Nou! Lanseta Sakura Horosha Travel HORS 704MH 2.13m 7-28g 4seg

Cu seria Horosha, Sakura, deja pionieră în domeniul lansetelor cu mai multe secțiuni, concepute în Franța, își consolidează gama „călătorie”, remarcabilă prin raportul său calitate-preț!

Cu o cosmetica foarte sobră, dar totuși foarte elegantă, această serie Horosha vă va permite să faceți față unei varietăți foarte mari de condiții de pescuit întâlnite în călătoriile dvs.

De la MH la XXH, aceste lansete compacte pot fi de asemenea folosite de către pescarii urbani, în street fishing, sau de cei care, în călătoriile de familie, au la dispoziție puțin spațiu!

Gama de lansete Horosha este echipată cu componente de calitate: Inele anti-încurcătură și port-mulinet ergonomic. Veți aprecia calitatea și confortul lor în utilizare pentru a pescui confortabil și în liniște pe parcursul unei zile întregi și pe tot parcursul călătoriei.

Testată din Scandinavia până în Amazon, această serie de lansete de călătorie oferă o robustețe și o calitate a acțiunii și a performanțelor de lansare remarcabile.

HORS 704 MH
Cu o lungime redusă la 59 cm, această Horosha "4 segmente" vă va însoți în călătoriile dvs. atât în deplasările îndepărtate, cât și în sesiunile dvs. zilnice.

Caracteristicile acestei Horosha cu mai multe secțiuni au fost studiate riguros pentru a vă oferi blank-uri ușoare și sensibile, dar și robuste.

Acțiunea sa rapidă vă va surprinde prin calitatea curbării sale, fără puncte plate la nivelul îmbinărilor. Această lansetă Medium Heavy, destinată să arunce năluci între 7 și 28 g, vă va oferi plăcere și senzații, asigurându-vă în același timp un control perfect asupra peștelui în timpul luptelor.

Foarte versatilă, atât de pe mal cât și de pe barcă, acțiunea sa rapidă este perfectă pentru a arunca orice tip de năluci.

Inele: SiC anti-încurcătură

Ceramica SiC, sau carbura de siliciu, este al doilea material în clasamentul calității pentru construcția inelului ceramic al inelului. Rezistă perfect la frecarea firelor textile și a oricărui material utilizat pentru linii. Structura anti-încurcătură din oțel poliat este inoxidabilă și oferă o bună rezistență la coroziunea marină.

Mandrina Ergonomica

Lansele Horosha spinning sunt toate echipate cu port-mulinete ergonomice care asigură o prindere bună a mulinetei și garantează un mare confort în utilizare. Prinderea lansetei este precisă și vă permite să efectuați aruncări și manevre fără oboseală musculară. Mânerul ergonomic permite un contact ușor cu blank-ul și întărește capacitatea de percepție a atingerilor și a mesajelor vibratoare transmise de naluca dvs. până la degetele dvs.

Mâner: EVA de înaltă densitate

Compactă și foarte densă, spuma EVA folosită pe lansetele noastre asigură o prindere confortabilă în orice condiții climatice și transmite perfect mesajele vibratoare trimise de naluca dvs. sau de un pește care s-ar fi interesat de ea.

    Carbon IM24T
    Inele SiC anti-încurcătură
    Port-mulinet ergonomic
    Mâner ergonomic EVA de înaltă densitate
    Husă de transport semi-rigidă

Denumire: HORS 704 MH
Lungime (picioare): 7′
Lungime (metri): 2,13
Putere: Medium Heavy
Năluci (g): 7-28
Linie (lb): 8-16
Acțiune: Rapidă
Număr de secțiuni: 4 egale
Dimensiune pliată (cm): 59
Greutate (g): 131
Inele: 10Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Sakura Horosha Travel HORS 704MH 2.13m 7-28g 4seg

  • 404,46 Lei
  • Fără TVA: 404,46 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00