Lanseta Sakura Salt Sniper Finesse SALSS 802M 2.44m 5-20g 2seg

Seria Salt Sniper 2.0 a fost revizuită, îmbunătățită și elaborată pentru a răspunde nevoilor specifice ale pescarilor de mare, în funcție de tehnica globală practicată.

Seria de lansete Salt Sniper 2.0 preia principiile seriilor de lansete de înaltă calitate, oferind tehnologie și calitate a componentelor, menținând în același timp un raport calitate-preț remarcabil. Aruncare-recuperare, verticală sau jigging, aici aveți una dintre cele mai largi selecții de pe piață la acest nivel de preț și echipament.

Lanselele Salt Sniper 2.0 sunt realizate cu migală din blank-uri din carbon IM24T, sunt ușoare, bine echilibrate și au o sensibilitate și o rezonanță remarcabile la acest nivel de preț. Robustetea și puterea dovedita a lansetelor Salt Sniper 2.0 vă vor asigura când veți lupta cu peștele vieții dvs.!

Această serie Salt Sniper 2.0 este echipată cu componente de calitate: Inele anti-încurcătură din ceramică SiC albastră și port-mulinete ergonomice cu lac "gloss black". Mânerele din EVA asigură o prindere fermă și confortabilă.

Salt Sniper Finesse SALSS 802ML are acțiunea și puterea care o face un instrument versatil pentru toate pescuiturile ușoare și discrete de la mal sau de pe barcă.

Recomandată pentru manevrarea nălucilor de dimensiuni medii sau a nălucilor moi ușor plumbate, această lansetă Salt Sniper 2.0 oferă posibilitatea de a practica confortabil majoritatea tehnicilor de căutare cu năluci moi sau casting jigs.

Lungimea sa de 2,44 m este perfectă pentru pescuit de la mal sau de pe barcă atunci când doriți să ajungeți la locuri aflate la distanță. Dotată cu o rezervă mare de putere, vă oferă o garanție solidă pentru a epuiza pești mari.

Inele: anti-încurcătură SiC

Ceramica SiC, sau carbura de siliciu, este al doilea material în clasamentul calității pentru construcția inelelor ceramice ale inelelor.

Rezistă perfect la frecarea firelor textile și a oricărui material utilizat pentru linii.

Structura din oțel poliat este inoxidabilă și oferă o bună rezistență la coroziunea marină.

Mandrina: Ergonomica - Finisaj negru lucios

Lansele de spinning Salt Sniper sunt echipate cu port-mulinete ergonomice care asigură o prindere bună a mulinetei și garantează un confort mare în utilizare. Prinderea lansetei este precisă și vă permite să efectuați aruncări și manevre fără oboseală musculară.

Mâner: EVA de înaltă densitate

Compactă și foarte densă, spuma EVA folosită pe lansetele noastre asigură o prindere confortabilă în orice condiții climatice și transmite perfect mesajele vibratoare trimise de naluca dvs. sau de un pește care s-ar fi interesat de ea.

    Carbone IM24T
    Inele anti-încurcătură SiC
    Port-mulinet ergonomic
    Mâner ergonomic EVA de înaltă densitate
    Husă din material textil Oxford

VARIANTE:

802 M 2.44m 5-20g

Denumire: SALSS 802 M Finesse
Lungime (picioare): 8′
Lungime (metri): 2,44
Putere: Medium
Năluci (g): 5-20
Linie (lb): 6-14
Acțiune: Rapidă
Număr de secțiuni: 2 egale
Dimensiune pliată (cm): 126
Greutate (g): 160
Inele: 9Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Sakura Salt Sniper Finesse SALSS 802M 2.44m 5-20g 2seg

  • 323,91 Lei
  • Fără TVA: 323,91 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00