Nou! Lanseta Sakura Stingray Egi Spinning STS 822M 2.48m 7-30g 2seg

Stingray Egi este gandita pentru pescuitul sepiilor și calamariilor folosind năluci. Caracteristicile sale au fost special concepute pentru pescuitul cefalopodelor, insa functioneaza foarte bine si in pescuitul rapitorilr de apa dulce.
.
Recomandată pentru năluci de dimensiuni #2.0 până la 3.5, Stingray Egi se potrivește perfect în majoritatea situațiilor întâlnite și în orice sezon. Acțiunea sa progresivă este perfect studiată, atât pentru aruncare cât și pentru animarea acestor năluci.

Flexibilitatea sa este bine dozată pentru a nu pierde pestii în timpul luptei. Lungimea sa ne oferă o rază de acțiune bună pentru a ajunge la locurile îndepărtate și pentru a avea mai mult teren de prospectare.

Utilizarea unei fire subțiri (0.10 mm/0.14 mm) este recomandată. Extrem de sensibilă, vă va permite să detectați orice atingere delicată a unui rapitor. Rezerva sa de putere este perfectă pentru a lupta cu cele mai mari capturi.

Inele Fuji Slim O-Ring

Inelele "Slim O-Ring" de la Fuji sunt compuse din oxid de aluminiu și permit echiparea lansetelor la un cost mai mic fără a sacrifica prea mult calitatea pe care o cerem de la un inel.

Rezistența acestei ceramici la frecare și la încălzire este compatibilă pentru a accepta orice tip de fir textil și pentru a duce la bun sfârșit o luptă cu un pește mare.

Structura K-Tangle Free limitează în mod semnificativ încurcarea în timpul aruncărilor.

Noua finisare CC – Corrosion Control

În condiții de salinitate constantă, această nouă finisare mată este de până la 7 ori mai rezistentă decât oțelul inoxidabil standard și reușește chiar să se apropie de inoxidabilitatea titanului!

Acest nou tratament respectă mediul înconjurător și este strâns legat de moleculele de oțel ale structurii, ceea ce explică durabilitatea sa. Cu finisajul "CC", Fuji vă oferă posibilitatea de a vă extinde semnificativ durata de viață a lansetelor și fără a vă epuiza bugetul!

Mandrina Ergonomica - Finisaj negru lucios

Lansele eging Stingray Egi spinning sunt toate echipate cu port-mulinete ergonomice care asigură o prindere bună a mulinetei și garantează un confort mare în utilizare. Prinderea lansetei este precisă și vă permite să efectuați aruncări și manevre fără oboseală musculară.

Mâner: EVA de înaltă densitate

Compactă și foarte densă, spuma EVA folosită pe lansetele noastre asigură o prindere confortabilă în orice condiții climatice și transmite perfect mesajele vibratoare trimise de naluca dvs. sau de un cefalopod care ar fi interesat de ea.

    Carbon IM24T
    Inele Fuji Slim O-Ring K-Tangle Free anti-încurcătură
    Mâner ergonomic pentru o buna priza
    Mâner ergonomic din EVA de densitate mare
    Husă din material textil Oxford

Lungime:2.48m
Lungime transport:129cm
Putere: Medium Light Egy
Actiune:Regular Fast
Greutate:140g
Numar inele: 10
Dimensiune totala maner:420mm
Dimensiune maner split:320mm


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Sakura Stingray Egi Spinning STS 822M 2.48m 7-30g 2seg

  • 354,14 Lei
  • Fără TVA: 354,14 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00