Stoc Epuizat Lanseta Sportex D.N.A. CS-2 Spod 3.96 6.00lbs 2buc

Lansete de putere cu mostenire de invingatoare

Alegerea supremă pentru lansari dinamice și puterea de a controla peștii.

Resetarea extraordinar de rapidă, împreună cu blankul subțire de înaltă performanță, oferă distanță și precizie de lansare.

Datorită acțiunii semi-parabolice, există întotdeauna suficiente rezerve de putere pentru a ține chiar și specimenele mari de pește departe de obstacole și pentru a-i obosi rapid înainte de ai scoate.

Adăugați la asta caracteristicile de amortizare remarcabil de bune, care absorb chiar și cele mai sălbatice lovituri ale capului datorită flexibilității superbe a vârfului și se vor pierde mai puțini pești.

Toate modelele de 12 ft sunt echipate cu un singur mâner de plută 3A, în timp ce modelele de 13 ft vin cu un singur mâner Duplon.

Inele SIC  de înaltă calitate de la Seaguide și mandrina FUJI DPS stabila contribuie la calitatea acestor lansete. Finisajul lor fin face ca aceste lansete să fie și atrăgătoare.

Blank High Modulus Carbon
Inele SIC SEA GUIDE
Mandrina Fuji
Actiune: MEDIUM FAST

Lungime: 3.96m
Numar tronsoane:2
Lungime transport:203cm
Greutate:490g
Putere aruncare:6.00lbs
Nr inele: 7

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Sportex D.N.A. CS-2 Spod 3.96 6.00lbs 2buc

  • 1.921,00 Lei
  • Fără TVA: 1.921,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete crap