Lanseta Telescopica Trabucco Corsaro Pro Deep 2.10m 150g

Această lanseta fantastică este extrem de robustă, dedicată pescuitului din barcă în adâncimi de 30 până la 80 de metri. Blankul foarte rezistent din Powerfibre are rigiditatea potrivită pentru a putea scoate pestele si din cele mai inaccesibile locuri.

Vârful din fibră de sticlă este foarte sensibil și vă permite să citiți perfect ceea ce se întâmplă sub barca. Din caracteristicile excelente ale acestor lansete vom enumera mânerul redus, inelele S-SiC cu picior dublu rezistente la sare ce pot fi utilizate și cu fir textil.

Lungime: 2.10m
Lungiume transport: 87cm
Putere lansare: 150g
Inele S-SIC
Nr tronsoane: 4

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Telescopica Trabucco Corsaro Pro Deep 2.10m 150g

  • 100,00 Lei
  • Fără TVA: 100,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete pescuit din barca