Lanseta Telescopica Trabucco Master Boat 2.10m 150g

Tehnica Bolentino poate fi folosită pentru a ataca un număr imens de specii diferite de pești. Simplitatea și costul scăzut al echipamentului, imediata acțiune și posibilitatea întâlnirii peștilor de vis sunt principalele ingrediente ale unei tehnici care își are rădăcinile în preistorie.

Lanseta ideală? Un Vektor de la Trabucco, desigur!

Această serie de lansete din material compozit HRC este ideală pentru cei care doresc să înceapă experimentarea cu tehnica bolentino-light pe adâncimi medii.

Compozitul de carbon și semifabricatul din fibră de sticlă rezistă la stresuri mari, în timp ce vârful telescopic al fibrei este extrem de sensibil și capabil să avertizeze cele mai mici trasaturi. Inelele cu picior dublu S-SiC și mânerul antiderapant completează echipamentul.

Lungime: 2.10m
Lungiume transport: 100cm
Putere lansare: 150g
Inele S-SIC
Nr tronsoane: 3

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Telescopica Trabucco Master Boat 2.10m 150g

  • 80,00 Lei
  • Fără TVA: 80,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete pescuit din barca