Nou! Libra Lures Larva Worm 3.5cm 12buc 038

Este cunoscut faptul ca larva este in meniul principla al pestilor tinta, atat la munte cat si la campie, datorita formei sale realiste, pana la cele mai mici detalii face din acesta o naluca eficienta in pescuitul pastravilor, clenilor si chiar a bibanilor, pe rauri si lacuri.


Brandul Libra Lures a fost creat de un grup de pescari polonezi, unul dintre acestia fiind campionul Mateusz Okon. Experienta dobandita de-a lungul participarii la campionatele mondiale de spinning se reflecta in munca depusa pentru a dezvolta brand-ul Libra Lures. Alaturi de Mateusz Okon se afla un alt nume cu rezonanta in spinning-ul polonez si anume, Tomasz Podkul, designerul noilor naluci Libra.

Materialul ales imita perfect textura viermilor si a ramelor, caracteristica ce face momeala extrem de realista si atractiva pentru pastravi. Libra Lures Larva are o actiune foarte naturala, ce atrage atentia pestilor prin forma si constructia corpului. Libra Lures Larva poate fi folosita cu majoritatea tehnicilor de pescuit cu jig-uri, sau in pescuitul in deriva, purtata de curentul raului. Aceste tehnici determina atacul pastravilor, fie ei indigeni, fantanei sau agresivul pastrav curcubeu.

Naluca Libra Lures Larva este livrata intr-un borcan din plastic cu filet ce poate fi reutilizat, pastrand aroma nalucilor.

Recomandam armarea nalucii cu microjig nr. 6 sau nr. 4, cu greutati cuprinse in intervalul 0.2 - 2grameSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Libra Lures Larva Worm 3.5cm 12buc 038

  • 29,50 Lei
  • Fără TVA: 29,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: naluci pastrav