Lingurita Oscilanta Antem Bux Shell 42mm 6.5g A-G

Antem Bux este o lingurita specifica  pentru păstrăv produsă de Angler'z System, dezvoltată cu o curbură marcată a corpului pentru a obține o mișcare maximizată și atractivă în apă. La fel ca toate ondulantele de  Trout Area, este armata riguros cu un cârlig unic fără spin, fabricat in Japonia.

Producatorul Japonez produce o gama variata de momeli artificiale, cu o paleta de culori fantastica putand fi utilizate in situatii diverse de apa tulbure, apa limpede, apa murdara, etc

Gama de culori disponibila a fost conceputa sa imite cat mai fidel pestii care constituie hrana uzuala a rapitorilor,  chiar si atunci cand activitatea de hranire este una scazuta.

Paleta de culori din seria BUX acoperă majoritatea preferințelor prădătorilor. De asemenea, ia în considerare sezonul, vremea, lumina soarelui și transparența apei.

Are o mișcare ascuțită chiar și la viteze de recuperare lente sau în cădere liberă.

O mare varietate de culori combinate cu o acțiune oscilantă irezistibilă fac din aceasta o nălucă universală. Datorită formei neortodoxe, strălucește în lunile de iarnă când mușcă puțin.

Modelele (S) au latura argintie.
Modelele (G) au o parte aurie.
Lungime:42mm
Greutate:6.5g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lingurita Oscilanta Antem Bux Shell 42mm 6.5g A-G

  • 49,00 Lei
  • Fără TVA: 49,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00