Nou! Lingurita Oscilanta Antem Olian Galaxi 48mm 8g XPL(S)

Foarte multe siteuri japoneze sustin ca momelile Anthem  dau cea mai mare eficienta in capturarea rapitorilor in conditii de presiune maxima in zona pescuita.

Partile oscilante irezistibile, coborare foarte lenta si enervanta, culori cu, combinatii unice, profiluri imprimate care emit unde cu vibratii naturale, fac diferenta in acele momente cand pestii nu sunt activi si par a nu ataca nici o momeala.

Partea de convergenta a modelului este sub forma de Y, dezvoltand o evolutie unica atat pe canale, rauri  cat si lacuri, prin recuperare constanta si stopari regulate cu jocul pe loc din incheietura mainii, aceasta determinand cele mai agresive atacuri.

Deja testate si pe lacurile noastre, inclusiv Delta, s-au dovedit a fi super prinzatoare la stiuca, biban mare, avat si somn.

Fabricat in Japonia !!!

Modelele (S) au latura argintie.
Modelele (G) au o parte aurie.
Lungime:48mm
Greutate:8g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lingurita Oscilanta Antem Olian Galaxi 48mm 8g XPL(S)

  • 41,00 Lei
  • Fără TVA: 41,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00