Nou! Menghina Stonfo Kaiman 609

Menghină de înaltă precizie pentru schimbarea rapidă a cârligului.

Pentru utilizare pur și simplu strângeți pârghia și introduceți cârligul în maxilar. Când eliberați pârghia, cârligul va fi ținut ferm în menghină. Falca din oțel întărit este proiectată pentru a ține cârlige de la dimensiunea mică de 28 până la cârlige puternice de apă sărată 5/0, fără ajustări.

Alte caracteristici: pârghie cu mâner anatomic, acțiune rotativă 360° cu rulmenți cu bile duble de precizie, roată de mână cu diametru dublu, tensiune de rotație reglabilă, poziție de blocare 0°-180°, unghi de legare reglabil, înălțime reglabilă.

Pârghia poate fi configurată atât pentru stângaci cât și pentru dreptaci. Livrat cu bază de piedestal, clemă pentru material cu arc, chei hexagonale și manual de instrucțiuni.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Menghina Stonfo Kaiman 609

  • 935,00 Lei
  • Fără TVA: 935,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: menghina legat muste