Nou! Minciog Jaxon Metal Safe 210F 60 x 60cm

Metal Safe - o gamă variată de mincioguri cu diferite dimensiuni, realizate din plasă din plastic special. Finisaj atent și design interesant. Minciogurile din aceasta gama sunt foarte confortabile si usor de utilizat, se usucă incomparabil mai repede decât modelele standard.

Avantajul lor special este neutralizarea rapidă a mirosului neplăcut de pește.

Minciog pliabil cu mâner telescopic, bloc metalic care leagă capul de mâner. Plasa de nailon realizată dintr-un fir transparent cu ochiuri largi de 25mm - nu sperie peștii, cu o mică rezistență din apă, fără încurcături deranjante de năluci.

     Lungime totală (cm): 210
     Lungime pliat (cm): 98
     Număr de elemente: 2
     Diametrul ochiului (mm): 25
     Dimensiuni cap minciog: A = 60cm H = 60cm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Minciog Jaxon Metal Safe 210F 60 x 60cm

  • 133,00 Lei
  • Fără TVA: 133,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mincioguri