Montura Guru Bayonets QM1 38cm Carlig Nr 14 0.19mm

De ce să folosiți Guru Bayonets - by Team Guru

În această perioadă a anului, viteza este totul. Este simplu, corectați metoda, reacționați rapid și profitați de recompense.

O modalitate de a vă asigura că sunteți rapid și eficient în timp ce vă aflați într-o situație de competitie este să aveți abordarea potrivită. Guru Bayonets fac ca schimbarea boiliesurilor dure sau a momelilor artificiale să fie mai rapide ca niciodată. Sunt un vârf de metal simplu, răsucit, cu un inel la capăt, care îi permite să fie legat hair rig.

Modul de utilizare a acestora este simplu, montați momeala împingând montura Bayonets în boilie chiar până la ochi. Acest lucru va asigura un atașament sigur, permițând realizarea unor aruncări lungi și puternice, în condiții de siguranță, știind că momeala va rămâne.

Aceasta înseamnă că puteți tăia și schimba cu ușurință între diferite momeli cu cârlig, ceea ce poate fi un avantaj imens atunci când vă ajustați momelile și încercați să găsiți momeala câștigătoare în ziua respectivă.

Monturi Bayonets, gata realizate, ideal pentru utilizare cu mini boilies. Legate cu cârlige model QM1, monofilament Guru N-Gauge extra puternic.

- Mărime cârlig #14
- Diametru fir 0,19mm
- Lungime forfac 38cm
- Ambalaj 8buc./pachet


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Montura Guru Bayonets QM1 38cm Carlig Nr 14 0.19mm

  • 26,65 Lei
  • Fără TVA: 26,65 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: monturi pescuit