Stoc Epuizat Motor electric Fox Brushless 100lbs 24V

Acest motor imbunatateste fiecare aspect functional, de la modul de pastrare si montare, la ajustarea pe adancime. Fiecare componenta a motorului Fox 100lbs Brushless Motor a fost regandita si proiectata pentru performante extreme.

Cu ajutorul tehnologiei NdFeb Magnet este cu 65% mai eficient decat un motor electric standard si cu 17% mai eficient decat tehnologia cunoscuta fara perii. Motorul electric dispune de racire cu apa. Usor de manevrat, cu un maner ergonomic si cu un nou sistem de reglaj pe adancime, acest motor beneficiaza de maximizator pentru controlul consumului, care ofera mai mult timp pana la urmatoarea incarcare a acumulatorului.Caracteristici:

    Model: Fox 100lbs Brushless Motor;
    Tensiune de alimentare: 24V;
    Lungime totala: 1.15m;
    Maner ergonomic si aderent;
    Carcasa motor din aluminiu;
    Armaturi din otel inox;
    Arbore puternic din fibra de sticla;
    Elice cu 3 pale rezistente;
    Sistem de prindere sigur;
    Protejat impotriva supraincalzirii.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Motor electric Fox Brushless 100lbs 24V

  • 4.080,00 Lei
  • Fără TVA: 4.080,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: motoare electrice