Mulinetă WFT Pro Salt2 6000

Această mulinetă reprezintă noua variantă a mulinetei Pro Salt1. Această mulinetă este special creată pentru spinning-ul heavy-duty, atât pentru apă dulce, cât şi pentru apă sărată. Întreaga mulinetă este rezistentă la apă, este sigilată complet astfel încât nu permite pătrunderea apei în interior. Sistemul de frânare de asemenea este impermeabil.

Corpul, rotorul, tamburul şi manivela sunt făcute dintr-un aliaj special folosit la fabricarea navelor - marinegrade -, renumit pentru forţa ei şi rezistenţa ridicată la apa sărată.

Prezintă componente din oţel inoxidabil, aluminiu şi bronz, datorită cărora recuperarea este foarte confortabilă. Este prevăzută cu frână din carbon pe tambur.
Construcția metalică permite folosirea mulinetei cu fire textile de diametre mari.

 
Capacitate fir : 0.50mm--200m. Este recomandată folosirea firului textil WFT KG Strong.
Mulineta dispune de 8+1+1 rulmenți
Tambur metalic
Raport de recuperare: 4.9:1.
Greutate: 540g.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulinetă WFT Pro Salt2 6000

  • 520,51 Lei
  • Fără TVA: 520,51 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete somn