Stoc Epuizat Mulineta Abu Garcia Revo X 2000

Abu Garcia Revo X oferă fiabilitatea și performanța pe care pescarii au ajuns să le aștepte de la seria inovatoare Abu Garcia. Începând cu un design compact al corpului cu carbon Insert-Molded C6 (IM-C6), Abu Garcia REVO X Spinning oferă șase rulmenți din oțel inoxidabil HPCR (High Precision Corrosion Resistant) și un rulment cu role pentru o performanță lină, pregătită pentru turneu.

Maximizând distanța de lansare, Abu Garcia REVO X se mândrește cu sistemul Rocket Line Management care permite pescarilor să pescuiască cu fire mono, textil sau fluo, greu de manipulat cu o eficiență sporită. Echipata cu tambur din aluminiu.

6 rulmenti din otel inoxidabil HPCR™ + un rulment cu role
Sistem de tractiune: Carbon Matrix™
Rotor usor, fabricat in grafi
Arborele principal si componentele interioare sunt fabricate din otel inoxidabil
Sistem de oscilatie lenta
Raport de recuperare: 6.2:1
Capacitate tambur: 0.20mm - 220m, 0.30mm - 110m
Greutate: 218g


Mulinete
Capacitate Tambur(Mm/M)0,23mm / 150m
Greutate Mulineta (G)215g
Marime Tambur3000
Numar Rulmenti5
Raport Recuperare6.2:1

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Abu Garcia Revo X 2000

  • 576,00 Lei
  • Fără TVA: 576,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete spinning, pescuit la stiuca, pescuit la salau