Nou! Mulineta Carp Expert Fine Method Feeder 5500

O mulineta construita pentru pasionatii tehnicii feeder si method feeder, care intruneste toate atuurile unei mulinete dedicate acestui stil de pescuit. Bineinteles, sintagma method feeder este una mult prea exacta, pescuitul clasic la feeder cu cosulete pe tuburi antirasucitoare fiind perfect pretabila pentru acest produs.

Unul dintre cele mai importante atribute, raportul ridicat de recuperare, se regaseste si la aceasta serie de mulinete: 5.2:1 (5,2 spire de fir asezate la un singur tur de manivela). Viteza la recuperare este importanta, pentru ca vorbim de un stil activ, in care nadirea succesiva necesita o activitate continua, care implica intreg ansamblul: mulineta, fir, lanseta.

Method Feeder Fine are corpul din grafit, menit sa compenseze cu tamburul de aluminiu, important pentru cei care adopta un pescuit activ, in care mulineta este solicitata continuu prin lanseuri succesive. 5 Rulmenti sunt inserati in punctele cheie ale angrenajului plus unul, la galet.

Specificatii tehnice:

Aplicatie: Method Feeder
Material Rulmenti: Otel Inoxidabil
Frana: frontala
Design & Concept: Carp Expert
Corp realizat din grafit
Constructie clasica
Tambur realizat din metal
Sistem de precizie Anti-Reverse
Sistem de franare impecabil;

Variante:

 5500
        Capacitate tambur: 0.25mm/270m;
        Raport de recuperare: 5.2:1;
        Fir recuperat / Tur manivela: 90cm;
        Greutate: 378g.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Carp Expert Fine Method Feeder 5500

  • 219,00 Lei
  • Fără TVA: 219,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00