Mulineta Carp Pro Cratus 8000FS

O mulinetă concepută pentru lansete de crap performante, cu rază lungă de acțiune.

Designul se bazează pe două idei principale - cea mai mare fiabilitate și distanța maximă de lansare. Echipata cu tambur de aluminiu, cu profil redus, cu formă conică și un guler frontal conic, care reduce semnificativ fricțiunea firului în timpul lansarii.

Excelenta plecare a firului de pe tambur, care este asigurată de antireturul infinit, ce contribuie, bineinteles, la creșterea capacitatii de lansare. Buza tamburului, scurtat pentru a reduce greutatea, are un guler special proeminent care are două benzi de cauciuc subțiri pe rotor.

Acest lucru împiedică pătrunderea firului sub tambur și înfășurarea axei. Mecanismul de tracțiune și carcasa din plastic foarte durabilă contribuie la durata de viață lungă a mulinetei.

Rola de ghidare a firului are un strat foarte dur și, datorită formei sale, împiedică răsucirea acestuia. Mulineta este prevăzută cu 2 rulmenți din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Sistemul Free Spool vă permite să lasati tamburul liber și apoi să il reactivati rotind mânerul. Acest sistem a devenit un clasic pentru mulinete de crap de mult timp, deoarece crește semnificativ confortul la pescuit.

Numărul de rulmenți:8 + 1
Raport de transmisie: 4.5: 1 >>>110cm/tur
Capacitate linie:0.35mm / 280m, 0.4mm / 220m
Max drag:10 Kg
Marimea:8000
Greutate:825 g


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Carp Pro Cratus 8000FS

  • 322,00 Lei
  • Fără TVA: 322,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete feeder