Nou! Mulineta Formax Tactic Cat 8000

Mulinetă puternică, mare și foarte robustă, cu un tambur de mare capacitate concepută pentru pescuitul la adâncime a somnului.

Cu un raport de recuperare de 4,3:1 este foarte puternică, astfel această mulinetă va face față tuturor provocărilor acestui tip de pescuit! Tactic Cat 8000 este echipată cu 4+1 rulmenți, un tambur din metal cu frână frontală de precizie, un galet supradimensionat, un ghidaj anti-răsucire și un mâner puternic tăiat CNC cu un knob rotund mare din material EVA.

Caracteristici:

· Material corp: grafit-hybrid
· Material tambur: aluminiu
· Mulineta robusta
· Antiretur infinit
· Marime tambur: 8000
· Nr. rulmenti: 4+1
· Raport de recuperare: 4,3:1
· Capacitate tambur: 0,40mm/460m
· Greutate: 712g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Formax Tactic Cat 8000

  • 221,00 Lei
  • Fără TVA: 221,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete somn