Mulineta Matrix Horizon X 3000

Disponibila in 3 variante (3000 pentru distante medii si 4000&5000 pentru distante mai lungi), mulineta Matrix Horizon Xl este perfecta pentru pescuitul la feeder. Dotata cu un corp robust din carbon, angrenje super rezistente si frana frontala multidisc pentru o performanta sporita, aceasta mulineta se preteaza pescuitului la exemplare de talie mare. Forma pick-up-ului a fost special proiectata pentru a capta mai rapid firul dupa momentul lansarii.

Caracteristici:

    Numar rulmenti: 5+1, otel inox;
    Frana: frontala, reglabila fin;
    Material corp: carbon;
    Rotor echilibrat pe computer;
    Anti-revers infinit;
    Variante 3000:
            Capacitate tambur: 0.28mm/150m;
            Raport de recuperare: 5.1:1;
            Fir recuperat / Tur manivela: 83cm;
            Greutate: 255g;Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Matrix Horizon X 3000

  • 379,00 Lei
  • Fără TVA: 379,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00