Mulineta Penn Fierce IV 6000

Oferind putere serioasă și fiabilitate la un preț accesibil, mulinetele Penn Fierce IV sunt mulinete rezistente la apă sărată, care vor rezista la orice provocare.

Construite cu rotoare de grafit și corpuri complet metalice de înaltă rezistență, mulinetele Penn Fierce IV oferă o aliniere precisă a angrenajului chiar și la cele mai grele sarcini.

Perfecte atât pentru pescuitul în apă dulce, cât și pentru pescuitul de coastă, mulinetele Penn Fierce IV sunt echipate cu tambur Superline bun pentru fire textile, care utilizează garnituri de cauciuc pentru a împiedica alunecarea firului.

Acesti tamburi avansati au și inele de capacitate a firului care vă oferă o idee exactă despre cât de mult fir este în drill.

Pentru a asigura o pornire lină la fiecare preluare, mulinetele Penn Fierce IV folosesc patru rulmenți etanșați din oțel inoxidabil împreună cu un singur rulment anti-revers instantaneu, în timp ce rezistența sa din fibră de carbon HT-100 oferă o performanță netedă și puternică.

Suficient de robuste pentru a lupta cu cei mai înverșunați prădători din apa, mulinetele Penn Fierce IV oferă performanțe testate în luptă și eleganta verificata.

- Corp metalic complet
- Rotor din grafit
- 4 rulmenti cu bile sigilati din otel inoxidabil
- Instant Anti Reverse Bearing
- HT-100 Carbon Fiber Drag
- Tambur din aluminiu prelucrat
- Tambur Superline
- Garnitura anti alunecare a firului de pe tambur
- Inele de capacitate a firului

Model: FRCIV6000 FIERCE IV 6000
Marime tambur:6000
Capacitate tambur: 310m/0.46mm
Raport recuperare:5.6:1
Fir recuperat/tura manivela:104cm
Numar rulmenti:5
Culoare:Black/red
Greutate:605g
Max drag:11.3kg


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Penn Fierce IV 6000

  • 479,00 Lei
  • Fără TVA: 479,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: mulinete apa sarata, mulinete spinning, mulinete clonc, mulinete pescuit marin