Mulineta Trabucco Krius SW FA 2500

Mulineta cu rotorul si corpul din grafit ridigizat, montata cu 6 rumenti de precizie din otel inoxidabil dublu capsulati plus un rulment de aceiasi calitate la sistemul de anti-revers infinit.

Pinioanele si axul principal sunt din otel inoxidabil. Frana cu ajustare micro contine, bucsele  din inox plus, carbon si este full protejata in  mediu cu salinitate ridicata. Manivela prelucrata dintr-o singura piesa, lucreaza direct cu angrenajul mulinetei fara pierderi de putere(Power Drive).

Tamburul oversize, este fabricat din aluminiu cu buza in V.
Picup de diametru supra dimensionat si galet titanizat anti-twist.

Caracteristici:

    Corp si rotor extra rezistent
    Numar rulmenti: 6+1
    Tip frana: frontala
    Tambur: aluminiu
    Galet titanizat
    Frana fata sigilata 100%
    Anti-Vibro-Sistem
    Worm-shaft CW
    Manivela metalica  CNC

    Capacitate tambur: 0.23mm/150m
    Raport de recuperare: 5.2:1/79cm
    Greutate: 255g;
    Max Drag: 7.3kg

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Trabucco Krius SW FA 2500

  • 370,00 Lei
  • Fără TVA: 370,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete spinning