Stoc Epuizat Mulineta crap Okuma Distance 60
Este o mulineta de crap cu caracteristici de top proiectata pentru pescarii care-si doresc in mod special sa pescuiasca la distante lungi. 
Forma tamburului permitand aruncari foarte lungi. 
Capacitatea mare a tamburului permite  folosirea chiar si a firelor cu diametre mai mari si infasurarea unor lungimi impresionante, lucru important atunci cand practicati pescuitul plantat.
Angrenajele puternice, manivela de forta si recuperarea rapida sunt caracteristici ce contribuie decisiv pentru prinderea  pestilor de talie mare-putere de tragere: 13 Kg. 
Mulineta Okuma Distance DTS60 ofera un echilibru excelent intre performanta si valoare.
Mulinete
Capacitate Tambur(Mm/M)0.35mm/310m
Greutate Mulineta (G)530g
Marime Tambur6000
Numar Rulmenti3
Raport Recuperare4.5:1

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta crap Okuma Distance 60

  • 258,70 Lei
  • Fără TVA: 258,70 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete crap, pescuit la crap