Nou! Nada Trabucco XP 3000 Cavedani Barbi 3kg

Una din cele mai apreciate nade cand este vorba despre pescuitul  mrenelor si al clenilor mari pe rauri, avand componente testate in foarte multe competitii.

Mai exact, firma Trabucco produce nazi din 1986 dupa o experienta bogata a campionului mondial Roberto Trabucco, experienta la care au contribuit toti componentii echipei foarte multi dintre ei ajunsi si ei campioni mondiali.

Componentele si ingredientele folosite au fost atent selectate pentru o mecanica buna si o hranire bogata in amestecuri atractive care sa stationeze pe fundul apei fara a fi spalata rapid si transportata in aval.

Aceasta nada este recomandata la pescuitul pe rauri mari, fluvii si canale, cu amestec special de parmezan, iar in amestec cu pamant specific acestui pescuit si momeli vii, reuseste sa aduca si sa tina pe vadul nadit exemplare notabile, constant, in momente cand nici o alta nada nu pare sa functioneze.

Modul de preparare este unul usor la indemana oricarui pescar fara prea multa experienta.

Se umecteaza nada in mod omogen si uniform.Se lasa cateva minute dupa care se repeta operatiunea pana reusim sa obtinem consistenta dorita. Se pot face bulgari de marimea unei portocale in cazul ca pescuim cu bologneza, iar in cazul feeder-ului se nadeste cu, cosuletul.

Se poate adauga momeala vie cum ar fi viermii, daca ii utilizam si in carlig, intr-o cantitate de 300g per kilogram.

Culoare rosie.

Cantitate 3kg

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Nada Trabucco XP 3000 Cavedani Barbi 3kg

  • 44,50 Lei
  • Fără TVA: 44,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00