Stoc Epuizat Jackall Grinch 135mm 20g Male Gill Chartreuse Tail

Jackall Grinch este o combinație perfectă între o broască si un swimbait. Cu un corp gol care îi permite să fie pescuit în zonele cele mai greu accesibile cu vegetatie si agatatura, Jackall Grinch prezintă o coadă mare, cu susul în jos, care generează o perturbare unică ce genereaza atacuri fulgeratoare in pelicula.

Înarmat cu un cârlig dublu foarte puternic, Jackall Grinch permite pescarilor să pescuiască cu încredere si cu fire textile mai groase, oferind puterea necesară pentru a scoate peștele din cele mai dificile zone. Când toți ceilalți pescuiesc aceeași broască de stil vechi, Jackall Grinch va face clar diferenta in favoarea ta și te va ajuta să aduci mai mult pește la poza.

VEZI  REVIEW AICI

Lungime:13.5cm
Greutate: 20g
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Jackall Grinch 135mm 20g Male Gill Chartreuse Tail

  • 79,90 Lei
  • Fără TVA: 79,90 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: voblere