Spinnerbait Colmic Quake, 17.5g, Chatreuse/Lime
Spinnerbaitul classic este realizat dintr-o sarma metalica cu una sau mai multe palete rotative pe aceasta în partea superioara, urmate în partea inferioara de un lest, carlig si eventual o naluca. 
Cu QUAKE, echipa Herakles Campion Mondial la Bass a decis sa inoveze radical acest design: structura din sarma metalica ramane la fel, însa un cap din ABS si o paleta au fost adaugate în partea superioara, loc unde va fi montat si carligul cu skirt. 
În partea de jos a spinnerbaitului este montat capul de plumb plat si o paleta atasata cu un inel si un vartej pe rulment. 
Motivul pentru care a fost facuta aceasta „mutatie” a fost ideea de a dezvolta o naluca artificiala care sa permita o recuperare buna pe substrat plat, pe vegetatie sau cu pietris, unde modelul clasic cu carligul în partea inferioara nu garanta tot timpul rezultate satisfacatoare în momentul atacului.
A rezultat o naluca artificiala ce produce multe vibratii fiind perfecta pentru stimularea atacului rapitorilor de talie mare, fie si din simplul motiv ca-l întarata.
Prezentat prima data în cadrul targului de la Ferrara Italia în toamna anului 2013 naluca a castigat titlul Best In Show la inovatii. 
Spinnerbait
CuloareChatreuse/Lime
Greutate17.5g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Spinnerbait Colmic Quake, 17.5g, Chatreuse/Lime

  • 49,00 Lei
  • Fără TVA: 49,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: spinnerbaituri, pescuit la stiuca