Nou! Stoc Epuizat Navomodel Pentru Plantat Cu Telecomanda Deeper Quest

Într-un testament al angajamentului Deeper față de inovație și excelență în lumea pescuitului, și născut din vasta experiență a Deeper în tehnologia sonarului, ei sunt acum mândri să ofere barcuta de plantat Deeper Quest!

Proiectată special pentru entuziaștii pescuitului la crap, Deeper Quest încorporează expertiza lor în tehnologia sonarului într-o barcuta de nadit, care este de înaltă calitate, dar ușor de operat și la un preț rezonabil pentru tot ce poate face, păstrând în același timp un aspect elegant.

Această barcuta de nadăit/plantat de ultimă generație reprezintă un salt înainte în design și funcționalitate și a fost meticulos dezvoltată intern pentru a oferi o îmbinare perfectă de tehnologie de înaltă calitate și caracteristici ușor de utilizat, oferind pescarilor un avantaj de neegalat pe apă.

Incorporarea tehnologiei smart sonar, un semn distinctiv al Deeper din 2013, asigură că pescarii pot explora și înțelege terenul subacvatic ca niciodată înainte.

Cu o rază de acțiune de 400 de metri atât pentru sonar, cât și pentru barca de nadă, și capabilă să scaneze o zonă pentru a crea hărți batimetrice sau să stabilească un traseu multipunct în timp ce vă pregătiți restul echipamentului și nădita sau pur și simplu vă relaxați. Odată ce locurile au fost găsite, puteți reveni ușor cu ajutorul GPS-ului (precizia GPS-ului este de 1 m).

Cu până la 7 ore de autonomie și o încărcare rapidă de doar 5 ore vă va pune în funcțiune din nou dacă rămâneți fără energie. O încărcare completă nu durează mult mai mult, doar 4 ore. Dacă rămâneți fără energie, Deeper Quest va reveni la un punct de casă prestabilit.

Cele 2 motoare electrice BLDC, care au o putere impresionantă și ating o viteză de 3 km/h, oferă o performanță puternică, eficientă și durabilă și sunt aproape silențioase la viteze mici. Toate acestea sunt operate de controlerul mic, negru, semi-transparent, de 2,4 GHz Wi-Fi, care cântărește doar 140 g.

Controlerul Quest va dura până la 12 ore înainte de a necesita reîncărcare. Puteți încărca rapid până la 80% în 1 oră sau încărca complet în 2 ore.

CHIRP-ul oferă toate aceleași caracteristici excelente, de la modulul său cu 3 frecvențe de fascicul, care vă permite să explorați o zonă mai mare folosind fasciculul cu unghi larg de 47° (100 kHz), să analizați mai atent cu fasciculul mediu de 20° (240 kHz) sau să vă concentrați pe puncte specifice cu fasciculul îngust de 7° (675 kHz) din sonar-ul CHIRP (Puls Radiat Intens Comprimat), care emite un flux continuu de frecvențe, de la joase la înalte.

Din acest motiv, citirile sonarului sunt mult mai clare și au o rezoluție mai mare comparativ cu sonarele tradiționale, oferind o separare a țintelor de 1 cm, astfel încât veți putea localiza ușor speciile țintă chiar și când sunt printre peștii momeală.

Cu sonar-ul CHIRP, zgomotul și dezordinea de la suprafață sunt minime, așa că vă puteți aștepta la citiri precise ale sonarului în ape foarte puțin adânci și să localizați pești la doar 15 cm de suprafața apei. La cealaltă extremă, veți putea distinge peștii lipiți de fundul apei la adâncimi de până la 100m.

Puteți controla Deeper Quest folosind telefonul dvs. cu aplicația Fish Deeper™. Creați propriile hărți de adâncime și accesați toate scanările, hărțile, punctele de interes, fotografiile și notele pe aplicație și platforma web.

Vedeți pești, vegetație, structura fundului, conturul, duritatea și consistența. Aplicația Fish Deeper™ include temperatura apei și adâncimea, diverse palete de culori pentru vizualizare, pictograme opționale, ajustări ale sensibilității sonarului, controale autopilot și multe altele.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

- Barca de nadă gata de utilizare, proiectată intern pentru experiența supremă de pescuit la crap
- Utilizează tehnologia smart sonar, pionierată de Deeper din 2013
- Rază incredibilă de 400 de metri pentru sonar și barca de nadă
- Durată lungă de viață a bateriei, până la 9 ore, cu încărcare rapidă de 3 ore
- Sistem autopilot cu GPS integrat pentru crearea hărților sau setarea traseelor multipunct
- Puternică dar silențioasă, cu 2 motoare electrice BLDC ce ating o viteză de 3 km/h
- Caracteristici de siguranță integrate, inclusiv revenirea la punctul de casă pe baterie scăzută sau ieșirea din rază
- Design elegant negru cu lumini frontale și din spate pentru vizibilitate în condiții de lumină scăzută
- Modul sonar CHIRP cu 3 frecvențe de fascicul pentru detectarea precisă a peștilor
- Separarea țintelor de 1 cm și precizia extremă a adâncimii de până la 100 m
- Controler la distanță cu durată de viață a bateriei de 12 ore, încărcare rapidă și greutate de doar 140 g
- Aplicația prietenoasă cu utilizatorul Fish Deeper™ pentru control ușor și acces la hărți de adâncime și scanări

SPECIFICAȚII

- Rază: 400 de metri pentru sonar și barca de nadă
- Durata de viață a bateriei: Până la 9 ore, încărcare rapidă de 3 ore, încărcare completă în 4 ore
- Motoare: 2 motoare electrice BLDC cu o viteză de 3 km/h
- Caracteristici de siguranță: Revenire la punctul de casă pe baterie scăzută sau ieșirea din rază
- Sonar: Modul sonar CHIRP cu 3 frecvențe de fascicul, separare a țintelor de 1 cm
- Precizia adâncimii: Până la 100 de metri
- Controler la distanță: 2,4 GHz Wi-Fi, durata de viață a bateriei de 12 ore, greutate de 140 g


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Navomodel Pentru Plantat Cu Telecomanda Deeper Quest

  • 8.400,00 Lei
  • Fără TVA: 8.400,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00