Oscilanta Dubla Blinker Zeck Jörg Octo Spoon Silver 80g

Zeck Jorg Octo Spoon este o lingura oscilanta dubla ce va surprinde orice pescar de spinning la somn.

Conceputa din otel inoxidabil, se caracterizeaza prin proprietati excelente de lansare si un bun comportament in apa. Naluca de tip oscilanta dubla este echipata cu ancora marimea S Pro-Treble din gama producatorului Zeck, ce va garanta siguranta in dril si o buna intepare a pestelui.

Cum producatorul a dorit sa atinga perfectiunea in ceea ce inseamna randamentul, ancora este echipata cu o naluca soft Octopus ce este un ajutor cheie in diferite situatii.

Constructia din otel inoxidabil, impreuna cu finisaje premium tipice Zeck fac din Jorg Octo Spoon partenerul ideal in pescuitul la somn.

Caracteristici:

    Tip naluca: Oscilanta
    Evolutie: Sinking
    Dimensiune ancora: S
    Greutate: 80g
    Culoare: Silver

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Oscilanta Dubla Blinker Zeck Jörg Octo Spoon Silver 80g

  • 69,81 Lei
  • Fără TVA: 69,81 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: oscilanta somn