Ancora Tripla Owner CF-66 Nr 2/0

Sortimentul de ancore (carlige triple) Owner CF-11 este un produs dedicat pescuitului la somn. Este de 4 (patru) ori mai puternic decat celelalte produse existente in piata.

Se remarca tija scurta, punctele de intepare super ascutite si finisajul de exceptie ce mareste rezistenta la abraziune si coroziune. Acest finisaj se bazeaza pe prelucrarea in vid. S-a avut in vedere mediul dificil plin de obstacole, structuri, scoici, piatra, etc. care de obicei duce la pierdera varfului. Evident acest gen de ancora se preteaza foarte bine si pescuitului in apa sarata.

Marimeancora: 2/0
Nr bucati/pachet: 5


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Ancora Tripla Owner CF-66 Nr 2/0

  • 61,90 Lei
  • Fără TVA: 61,90 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: carlige somn