-10% Mulineta Abu Garcia Max Pro 2000

Mai fina și mai puternica decât ceilalți colegi din seria lui Max, mulineta Abu Garcia Max Pro Spinning este gata să cucerească pescarul de spinning.

Se mândrește cu aceeași tehnologie ca unele dintre ofertele principale ale lui Abu Garcia, cum ar fi Rocket line management si Rocket spool lip design pentru cea mai bună distanță și precizie de aruncare.

Pornind de la abilitățile sale impresionante de lansare, oferă o experiență de lanseta fina ca mătasea datorită celor 6 rulmenți cu bile și 1 rulment cu role. De asemenea, ajută la reducerea oboselii mâinilor în timpul zilelor lungi pe apă, prin lansari repetate, cu corpul său ușor de grafit și construcția tamburului.

Îmbunătățindu-i și mai mult atractivitatea este tamburul din aluminiu prelucrat și sistemul de cauciuc Everlast, care promit o durabilitate extremă sezon după sezon.

Finisata cu sistemul de oscilație lentă de la Abu Garcia, orice tip de fir pe care îl utilizați va fi așezat uniform pe tambur pentru lansari fiabile. P

- 6 rulmenti cu bile + 1 rulment cu role
- Corp și rotor din grafit ușor
- Machined Aluminum Spool
- Everlast Bail System
- Slow Oscillation
- Rocket Line Management
- Rocket Spool Lip Design

Model: MAX PRO SP20
Marime: 2000
Capacitate tambur:220m/0.20mm 120m/0.25mm 100m/0.30mm
Raport recuperare:5.2:1
Fir recuperat/tur manivela:69cm
Max drag:6.4kg
Greutate:227g


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Abu Garcia Max Pro 2000

Oferta cu timp limitat
  • 349,50 Lei
  • 314,55 Lei
  • Fără TVA: 314,55 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: mulinete spining, mulineta clean, mulineta salau, mulineta stiuca