Stoc Epuizat  Fir Leadcore Maver Kaki Brown 20lbs 10m

Leadcore Maver Kaki Brown este un leadcore cu camasa super rezistenta la abraziune, recomandat pentru pescuitul pe orice tip de substrat. Miezul de plumb este suficient de greu si flexibil pentru a pozitiona montura perfect chiar si in zone cu pietre, iar camasa impletita in 2 culori asigura camuflajul perfect. Leadcore-ul de la Maver vine insotit de croseta.

Lungime: 10m;
    Tip fir: leadcore;
    Culore: kaki/maro;
    Rezistenta: 20lbs;
    Camasa rezistenta la abraziune;
    Scufundare rapida;
    Pozitionare excelenta pe substrat.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Fir Leadcore Maver Kaki Brown 20lbs 10m

  • 57,00 Lei
  • Fără TVA: 57,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: accesorii pescuit, pescuit la crap