Stoc Epuizat Fir Asso Mainline Abrasion Multicolor 1000m 0.35mm 7.26kg

Firul Asso Mainline Abrasion este un monofilament din nylon acoperit cu silicon ceea ce il face de 12 ori mai rezistent la abraziune decat firele traditionale de nylon de inalta calitate.

Este cea mai buna solutie pentru acei pescari ce pescuiesc in locuri unde vegetatia si rocile ingreunează pescuitul. Rezistenta excelenta asigura o durabilitate si fiabilitate deosebite. Suprafata neteda si matasoasa permite realizarea nodurilor perfecte.

Este disponibil in mai multe culori. Este potrivit special pentru tambur.

Lungime:1000m

Culoare: multicolor

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Fir Asso Mainline Abrasion Multicolor 1000m 0.35mm 7.26kg

  • 67,69 Lei
  • Fără TVA: 67,69 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: fire monofilament