Stoc Epuizat  Glider GV Lures  K80, Fire Tiger, sinking
Voblerul GV Lures Glider K80 este unul dintre cele mai prinzatoare glidere hand made romanseti. 
Foarte bine echilibrat, echipat cu ancore japoneze Daichi, confectionat din plastic, evolutia acestui vobler este pur si simplu irezistibila pentru stiuca sau salau.
Fie ca o jucati din mana, cu stopari, urmate de pauze scurte, fie ca o recuperati usor, liniar, miscarea in zig-zag nu va ramane nicioadata neobservata de rapitorii din zona unde pescuiti. 
Atacurile sunt intodeauna adevarate explozii, fie ca dati in pelicula sau le lasati sa cada usor.
Testate cu succes in Delta Dunarii, pe Dunare si pe Olt!
Voblere
Evolutiesinking
Greutate(G)25g
Lungime8cm
CuloareFire Tiger

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Glider GV Lures K80, Fire Tiger, sinking

  • 39,00 Lei
  • Fără TVA: 39,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: pescuit la stiuca, pescuit la salau