Stoc Epuizat Aditiv Bait-Tech CSL Glug Natural 250ml

CSL Glug reprezinta o sursa de alimente foarte bogata in proteine, pe care crapul o gaseste irezistibila, fiind un bun stimulator de hranire, sub forma vascoasa, delicios si irezistibil.

Aceasta hrana delicoasa se poate utiliza intr-o varietate de moduri: prin dipuirea momelilor de carlig cum ar fi:pelete,boilesuri,boabe de porumb, buchet de viermi prin dipuirea semintelor si particulelor  pentru nadirea cu spomb, prin activarea pastei care se pune pe momitor sau pe momeala de carlig si chiar prin adaugarea in nada de baza.

Disponibila in doua arome: KRILL & TON  si NATURAL !

Indiferent de aroma care pe care preferati sa o folositi, această versiune echilibrată și neutră va îmbunătăți ceea ce utilizați prin capturarea multor exemplare de talie mare.

Nutrienții și aromele CSL se vor dizolva prin apă, circuland pe directia curentilor atragand pesti de la distante apreciabile.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Aditiv Bait-Tech CSL Glug Natural 250ml

  • 37,00 Lei
  • Fără TVA: 37,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: Atractanti, aditivi, dippuri