Stoc Epuizat Aditiv Bait-Tech Stick Mix Liquid Ananas 500ml

Aditiv lichid folosit pentru a mari atractia oricarei nade sau momeli. Prietenos cu PVA, il puteti turna direct peste nada sau peste momeli de carlig. De asemenea se poate folosi turnandu-se peste saculetul PVA, la legarea peletelor sau adaugate la nada de baza.
Se poate utiliza la orice temperatura a apei, cu aceleasi rezultate spcetaculoase. Vine în 4 arome: Scopex, Berry, Pineapple si Krill.
Cantitate:500mlSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Aditiv Bait-Tech Stick Mix Liquid Ananas 500ml

  • 46,00 Lei
  • Fără TVA: 46,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: Atractanti, aditivi, dippuri