Cosulet Matrix Feeder SemiInchis 100g


Au la un capat un capac detasabil din plastic. Cu capacul atasat, aceste modele se folosesc atunci cand dorim sa aducem multa momeala si putina nada in vad. Se incarca cu multi viermi, spre exemplu, iar la sfarsit se adauga un dop de nada care sa tina viermii in cosulet, pana la aterizarea acestuia pe fundul apei.
Disponibile de la 20 la 100g
Se vand la bucata


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Cosulet Matrix Feeder SemiInchis 100g

  • 9,50 Lei
  • Fără TVA: 9,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: cosulete, momitoare, plumbi