Fir  monofilament Colmic Feeder Pro AT 70,  0.188mm, 250m
Fir monofilament Colmic Feeder Pro AT70 combina caracteristicile seriei NXGEN cu calibrul experientei in pescuitul de competitie a campionului Jacopo Falsini. 
Este un fir scufundator cu o rezistenta ridicata si un proces foarte mic de elongatie special conceput pentru pescuitul cu momitor.
Fabricat in Japonia.
Culoare neagra.
Fire
Culoareneagra
Diametru(Mm)0.188mm
Lungime(M)250m
Rezistenta(Kg)4.5 kg

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Fir monofilament Colmic Feeder Pro AT 70, 0.188mm, 250m

  • 31,00 Lei
  • Fără TVA: 31,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: fire monofilament, fire feeder, pescuit la feeder