Stoc Epuizat  Shad 4Predators Slim Shad, 9cm, Ultra Green-Orange Gold
Este un shad fabricat din cele mai moi materiale. Corpul este turtit pe laterale, inovatia consta in forma cozii cu o terminatie supradimensionata, care ii confera o evolutie agresiva. Datorita acestei forme, naluca evolueaza la cele mai discrete tractiuni sau miscari din varful lansetei. Se fabrica in culori laminate sau standard, nuantele de culoare fiind obtinute direct din injectia materialului. Datorita formei si dimensiunii, este recomandata la pescuitul salaului si stiucii pe lacuri si rauri. Particularitatea acestei naluci este faptul ca pluteste, evolutia sa pe substrat este apropiata de verticala. In momentul caderii pe fundul apei naluca va ramane in pozitie verticala si nu va cadea pe o parte sau alta. Poate fi folosita pe orice fel de montura, inclusiv offset.
 
Lungime : 9 cm
Greutate naluca : 4.3 g
Versiune : Floating
Mod de ambalare: 5bucati/plic
Jig recomandat : MicroJig Fudo nr. 3/0, 4/0 sau Jig Fudo nr. 4/0
Offset recomandat : Fudo Worm nr. 2/0, 3/0
Montura recomandata : cele cu carlige Fudo Worm nr. 2/0, 3/0
Recomandat la : salau, stiuca, somn, avat

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Shad 4Predators Slim Shad, 9cm, Ultra Green-Orange Gold

  • 10,00 Lei
  • Fără TVA: 10,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: Shaduri, grub, raci&swimbait, pescuit la salau, pescuit la stiuca