Stoc Epuizat Lanseta Daiwa SeaHunter Surf 4.20m 100-250g 3buc

Pentru lansetele Seahunter Surf, specialistii Daiwa au reușit să dezvolte blank-uri foarte robuste, cu un diametru deosebit de subțire.

Modelele din fibră de carbon High-Modulus încarcă complet în lansare și, prin urmare, aruncă monturi grele până la puncte foarte îndepărtate. Mânerul finisat cu tub shrink ce asigură o aderență fermă și o manevrare confortabilă în timpul drill-ului.

Vârful de culoare albă ajută la, detectarea perfectă chiar și în condiții de lumină slabă sau în întuneric a trăsăturilor. Echipate cu inele de oxid de Titan rezistent la apă sărată, lansetele de surf Seahunter au un design funcțional și modern.

► HMC+® blank fibră de carbon
► Inele Titanium Oxid rezistente la apă sărată
► Vârf night-glow

Specificatii:
Lungime: 420 cm
Numar tronsoane: 3
Lungime tronsoane: 147cm
Putere de aruncare: 100-250g
Numar inele: 7
Greutate: 515gSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Daiwa SeaHunter Surf 4.20m 100-250g 3buc

  • 414,34 Lei
  • Fără TVA: 414,34 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: lansete surf