Lanseta Penn Carnage Boat 702 2.13m 20lbs 2 Tronsoane

Seria PENN Carnage este o serie de lansete care a fost special concepută pentru pescarii care caută cele mai bune lansete de pe piață pentru pescuit din barca.

Seria Boat cuprinde 3 lansete unice care vor acoperi orice tip de pescuit cu barca la care va puteti gandi.

Versiunea de 20 lb poate fi folosită perfect pentru stiluri mai ușoare de pescuit cu barca, clonc sau pescuitul la crap în timp ce versiunea de 50 de lb este perfectă pentru a viza cel mai mare somn.

Blankurile cu rezistență superioară au înveliș X special pentru a le face și mai puternice și pentru a preveni ruperea lansetei. Finisate doar cu cele mai bune mandrine Fuji și inele Fuji SiC de tip K, aceste lansete sunt pur și simplu cele mai bune pe care le puteți pescui.

-Inele subțiri tip K Fuji SiC
-Tehnologie exclusivă cu rășină Powerlux 1000
-Tehnologia X-Wrap
- Mandrina Fuji cu piuliță de blocare

Lungime lanseta: 2.13m
Lungime transport: 118cm
Blank: Powerlux 1000 + X-Wrap
Maner: High Grade EVA
Actiune: FAST
Putere: Medium
Nr inele: 9 Fuji K-Type
Greutate: 470g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Penn Carnage Boat 702 2.13m 20lbs 2 Tronsoane

  • 1.999,95 Lei
  • Fără TVA: 1.999,95 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: lansete somn