Stoc Epuizat Plumb Relax Jig-Rig 5g 5buc/plic

Plumbul tip "picatura" este esential mai ales atunci cand este nevoie de precizie si a dat rezultate foarte bune la aruncarile pe vant puternic. Plumbul tip picatura, daca este bine ales in functie de greutatea sa, este ideal si in apele cu substrat malos, deoarece stratul superior de mal, adera in jurul plumbului, iar cand pestele se agata mareste efectul de autointepare al carligului.

Plumbii dispun de un vartej de care se poate atasa cu usurinta orice tip de agrafa sau de montura.

Caracteristici:

    Tip plumb: fix cu vartej;
    Forma tip picatura;
    Vartej inclus in corp ;
    Greutate: 5g-12g;
    Culoare: Nevopsit


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Plumb Relax Jig-Rig 5g 5buc/plic

  • 10,00 Lei
  • Fără TVA: 10,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: plumbi